top of page
20201214_155437.jpeg

COOK ALONG 
ONLINE-EVENT LIVE

Kicka igång teamet med en rolig matlagningsaktivitet online där alla träffas tillsammans, men i sina egna kök. Kocken Annica leder aktiviteten, vi diskuterar smaker och tekniker med varandra.

Kanske ses ni varje vecka och lagar lunch tillsammans, se "lunchpaketet" nedan. Eller så kör vi arbetsdagens alla måltider ihop eller bara en skön & kul middag tillsammans.

Annica skapar en matupplevelse efter era önskemål. Hon skickar en lista på råvaror som ska inhandlas och en kökverktygslista. Sedan ses vi med skärmarna uppkopplade (via Teams eller Zoom eller vad som passar er) och lagar mat ihop. Och hon lovar att dela med sig en hel del "kitchen hacks" också.


Välj ett av paketen nedan, eller låt oss tillsammans bolla fram en skräddarsydd lösning för just ert företag.

Förslag på upplägg

LUNCHPAKET

Det är viktigt att inte slarva med lunchen när man jobbar hemma. I denna cook-along lagar vi en lunch tillsammans som inte tar så lång tid eller känns för tung, vi vill ju orka jobba efteråt med ny energi. Under 30-40 minuter på lunchrasten ses vi online och lagar och äter tillsammans!

HELDAGSPAKETET

Många glömmer hur viktigt det är att äta regelbundet. Under en hel arbetsdag möter vi kocken, först för en förmiddagsfika med en mättande smoothie, därefter lagar vi lunch tillsammans för att avsluta med ett energirikt mellanmål. Däremellan jobbar ni som vanligt. Ett kul sätt att mötas under dagen.

KVÄLLSPAKETET

Vi avslutar arbetsdagen med en catch up online med kollegerna och lagar mat tillsammans - varför inte göra lite extra så att det räcker till hela familjen. 

Ladda ner PDF här med mer information.

COOK ALONG LIVE EVENT: Services
bottom of page